top of page

FAQ

 • vad kan jag beställa för gravyr?
  I och med att allt görs på frihand så kan jag gravera det mesta. Det jag inte får gravera är till exempel, Sportsloggor, disneykaraktärer, mumin.. Det vill säga sånt som är varumärksskyddat. Är du osäker på om det motiv du vill ha är varumärksskyddat, så går det att skicka in en fråga här så kan jag kika om det är okej eller inte :)
 • Vad är EDS?
  EDS, Ehlers Danlos Syndrom, är en bindvävssjukdom jag och många andra lider av. Jag skapar svartvita produkter och skänker endel av försäljningen till forskning för att kunna bidra i den mån jag kan. PS. Zebrarandigt är färgen för EDS samt några andra ovanliga sjukdomar. Det finns många olika typer av EDS men de vanligaste symtomen är: Konstant värk i kroppen Överrörliga leder Uttalad trötthet Fibromyalgi
 • Hur lång tid tar det innan min beställning kommer?
  Är det färdiga produkter så försöker jag skicka paketet inom 2 arbetsdagar. Gäller det gravyrbeställningar beror det på hur många som har beställt och hur avancerat motivet ska vara. Jag är en egenföretagare som gör alla beställningar för hand. Skriv in det datum ni önskar ha det levererat i beställningen så gör jag mitt bästa för att få färdigt produkten tills dess! Minimum-leveransdatum på graverade glas är 2 veckor. Ju tidigare du är ute med beställningen, desto lättare är det att få det till det önskade datumet!
 • What is an FAQ section?
  An FAQ section can be used to quickly answer common questions about you or your business, such as “Where do you ship to?”, “What are your opening hours?” or “How can I book a service?” It’s a great way to help people navigate your site and can even boost your site’s SEO.
bottom of page